Επιστημονικοί Υπεύθυνοι / Εκπαιδευτές

Κλινικοί Ψυχολόγοι και Συστημικοί Ψυχοθεραπευτές με μακρόχρονη εκπαιδευτική και εποπτική εμπειρία. Μέλη, μεταξύ άλλων, του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), της European Family Therapy Association (EFTA-CIM). Κάτοχοι του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ΕCP). Δείτε τα εκτενή βιογραφικά τους.

ΤΣΑΜΠΙΚΑ Β. ΜΠΑΦΙΤΗ, M.Sc., Ph.D, ECP.

Γεννήθηκε στη Ρόδο. Ζει και εργάζεται στο Μαρούσι. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Από το 1993 ασκεί ιδιωτικά διαγνωστικό και θεραπευτικό έργο με παιδιά, ενηλίκους, ζευγάρια και οικογένειες ως αδειούχος ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια. Εκπαιδεύτρια και επόπτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων από το 1996 ως το 2011. Από το 2002 είναι ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη της εταιρείας «Εκ των Ένδον – Χώρος Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας» η οποία, με εξειδικευμένους συνεργάτες, παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και διάγνωσης σε ενήλικες και παιδιά, επαγγελματικό προσανατολισμό, σεμινάρια σε σχολεία, συλλόγους, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ, MMedSci, ICADC, CGP, CFT, ECP

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Εργάζεται ιδιωτικά στο Μαρούσι ως κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής, θεραπευτής οικογένειας και σύμβουλος εξαρτήσεων. Εκπαιδευτής και επόπτης στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων από το 1998 ως το 2011. Από το 1995 ασχολείται με την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, στελεχών θεραπείας και πρόληψης της ουσιοεξάρτησης. 

ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, PhD, ECP

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Από το 1998 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως αδειούχος κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή θεραπεύτρια. Εκπαιδεύτρια και επόπτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων από το 1998 ως το 2011. Από το 2009 συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως εξωτερική συνεργάτιδα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (http://www.gcp.ecd.uoa.gr/organosi.html).