Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Το ‘Λόγω Ψυχής‘- Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία συστάθηκε το 2011 από τους Γιώργο Καλαρρύτη, MMedSci, Τσαμπίκα Μπαφίτη, MSc, PhD και Αθηνά Ανδρουτσοπούλου, PhD, ψυχολόγους και συστημικούς ψυχοθεραπευτές, με μακρόχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και εποπτεία επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Το Ινστιτούτο, που είναι Ευρωπαϊκώς Πιστοποιημένο Ψυχοθεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο (European Accredited Psychotherapy Training Institute) και πιστοποιημένο ως Full Member του EFTA-TIC (Επιμελητήριο Κέντρων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Θεραπείας), έχει ως κύρια δραστηριότητά του την εκπαίδευση επαγγελματιών ψυχικής υγείας στη συστημική συμβουλευτική και θεραπεία, καθώς  και στη συστημική διάγνωση.  Διαβάστε στις σελίδες μας περισσότερα για την εμπλουτισμένη μορφή της συστημικής προσέγγισης στην εκπαίδευση: SANE – System Attachment Narrative Encephalon ® Το Ινστιτούτο προσφέρει επίσης σειρά σεμιναρίων στους ειδικούς αλλά και στο ευρύ κοινό, ενώ διαθέτει επίσης Υπηρεσία Συμβουλευτικής με χαμηλό κόστος την οποία στελεχώνουν οι ειδικευόμενοι.

Άλλη βασική δραστηριότητα του Ινστιτούτου αποτελεί η έρευνα και η διάδοση της γνώσης γύρω από τα θέματα της ψυχικής υγείας και της ψυχοθεραπείας. Διαβάστε για τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και την ερευνητική μας δραστηριότητα και για τη συμμετοχή των ειδικευόμενών μας σε αυτή, καθώς και τις δημοσιεύσεις  και τα βιβλία μας. Επίσης δείτε τη σειρά μας “κείμενα εργασίας”(βλ. λίστα εργασιών), την οποία δημοσιεύουμε δωρεάν σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή και η οποία θα εμπλουτίζεται κατά τακτά διαστήματα.

“Ξεφυλλίστε” μαζί μας πρόσφατα τεύχη επιστημονικών περιοδικών και ενημερωθείτε για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αναζητείστε ακόμα στην ιστοσελίδα μας βιβλία που αφορούν ενήλικους. Μελετήστε τέλος τη λίστα  με τις βιβλιοπροτάσεις για παιδιά που επιμελείται η συγγραφέας Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου. Παιδικά βιβλία από αξιόλογους έλληνες συγγραφείς  με θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αλλά και τους ειδικούς της ψυχικής υγείας.

Ελάτε μαζί μας...

Αποφοίτηση 2018